Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U ZAGRLJAJU LJUBAVI

Osećajnost svake osobe je različita. One najosećajnije osobe svoja osećanja često izjave i kroz ljubavna opisivanja, bilo to pesme ili priče, naravno, one neosećajnepa čak i u braku nemaju takve vrline i brak im se manje više održava preko porodice. Mislim da su takvi i slični brakovi su loši.

Svaka osoba je rođena da živi, obrazuje se, usavršava i da bude uspešna, nekima to polazi za rukoma mnogima i ne, činjenično su najlepše pesme ispevane i napisane upravo o ljubavi. Analize dokazuju, da se  nešto najlepše dogodi ženi upravo od nežnog zagrljaja i poljupca, zato bi partneri i muževi trebali što više grliti svoje drage koje žude za ljubavlju a posebno počne strujati ljubav, kada muški tiho dolazi ženi sa traga i zagrli je zatvarajući taj »strujni« krug i svoj i njen.

Upravo tada muški potvrđuje, da je to krug nežnosti, topline i realiziranih želja u toj odlučnosti. Da, tada postavlja ženu u sredinu toga strastvenoga kruga. Naravno, tim postupkom, neznajući potvrđuje ženi, da je upravo ona taj centar devetih nebesa. Dok muški grli ženu u tišini, a ona oseća toplinu strujanja koja prolaze iz tih vrućih i nežnih ruku, tgrli ženu, tada se ona oseća kao da ima krila i kao da može poleteti. Taj krug ljubavi je svakako priželjkivan i nešto najudobnije. Od te nežnosti ona se topi kao med u čašici čaja. Kada je ona tada dok još stoji u sredini toga plamtećeg kruga za nju je nešto najlepše. Šta ona tada oseća? Ko je ona u tom krugu? Jeli žena ili devojka?

Oseća li se voljenom i da li i ona voli? Pokriva li laganim pokrivačem tišine, njena ramena i sakriva li njene misli od muškaraca. Da li je možda nešto prikriveno u tom ličnom krugu? Istini za volju, on je samo grli, štiti od vanjskog sveta, koji je tako hladan i nepredvidljiv. Ali u njegovim rukama je toplo i udobno. Uz to i poljupci po vratnom zatiljku dok je u tom krugu uzdižu je užitcima iznad svega. Te ruke su njena zaštita i spokojstvo. To je sve što ženanesvesno traži, što očekuje i čemu se nada..Uz sve to, nije nam potreban novac, bogastvo ili šta slično, nego nežne ruke i osećajnost vlažnih usana. Rekoše: “Što si stariji, teže je pronaći ljubav, ali ako trava može rasti kroz beton, i ljubav te može pronaći u bilo kojoj životnoj dobi….” Dakle, za ljubav nikada kasno nije, samo da je osoba primernog zdravlja i odlučna. Volite se, grlite, mazite i ljubite..

Da, neka žive naše žene, neka živi ljubav.

Moja malenkost – prof. Saša Gajić