Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ČINJENICE U OGLEDALU LJUBAVI

Šta nam govore činjenice?
»Ako voliš nekoga zbog lepote, to nije ljubav, to je želja. Ako nekog voliš zbog inteligencije, to nije ljubav, to je divljenje.Ako nekog voliš zato što je bogat, to nije ljubav, to je interes. Ali ako voliš nekoga, pa ti srce uzdrma, a neznaš zašto, e to je ljubav!«

Nešto o osobama lepšeg pola
Istinski lepa žena je samo ona koja zna da se Zemljina kugla ne vrti oko nje. Za pravu lepotu, potrebno je mnogo više od dobrih gena..
Pojava, pokreti, stil i ponašanje lepe žene zrače elegancijom osobe koja je sigurna u sebe, u ono što jeste. Elegancija je i kada žena sa stilom rešava probleme, poštujući etičke kodekse, uvek u skladu sa plemenitim ciljevima. Stav ovakvih žena je čvrst, ali ih obavija aura misterioznosti, a energija je istovremeno i snažna i blaga. Ovakve žene su sigurne u sebe, ali i ranjive. Smatra se, da je ljubav igra osećanja u kojoj uvek izgubi onaj koji više voli.

Elegancija je odraz duboke mudrosti.
Jeste li razmišljali da – Prava ljubav sija kao najlepši biser, mada je nežna i krhka kao mali leptirić. Onaj koji te istinski voli, uvek će deliti najlepše komplimente i nikada te neće pustiti, ako za to postoji i 100 razloga za odlazak, on će uz to pronaći bar jedan razlog da ostane. Sreća je niz prelepih trenutaka, kao poljubac, moraš ga sa nekim podeliti da bi u njemu uživao.
Sačuvati romantiku svoje istinske veze znači, naučiti se, da se uvek zaljubiš u svoju voljenu osobu. Lep izgled vremenom izbledi (slike služe kao dokaz jednog vremena), dobra duša uvek ima svoje lepote.