Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Smeh je zdravlje i za bolesne

 

 

  • KUPUJEM TRI PJETLA

DOLAZI DOMAĆICA NA PIJACU I KUPI TRI KOKOŠKE I TRI PJETLA.
»GOSPOĐO, DOSTA VAM JE ZA TRI KOKOŠKE SAMO JEDAN PJETAO«! KUPUJEM TRI, NE ZNATE VI MUŠKI ŠTA ZNAČI ČEKATI..?

  • MILOŠ PONOVO ZAKASNIO U ŠKOLU

MILOŠ ZAKASNIO U ŠKOLU,  UČITELJICA GA UPITA: »DAKLE, KAKVO OPRAVDANJE IMAŠ DANAS«. ZNATE, VODIO SAM KRAVU KOD BIKA, ODGOVORI  MILOŠ  UČITELJICI. DA LI JE TO MOGAO OBAVITI MOŽDA TVOJ TATA? UPITA UČITELJICA. NIJE, VJERUJTE, DA JE TO NAJBOLJE OBAVIO BIK.

  • KONKURS ZA SEKRETARICU

DIREKTOR  OBAVLJA RAZGOVOR SA JEDNOM OD KANDIDATKI ZA SEKRETARICU, INAČE VEOMA LEPOM I ZGODNOM DEVOJKOM SA UOČLJIVIM OBLINAMA KOJE PREKRATKA ODEĆA NAŽALOST NIJE MOGLA POKRITI. UPOZNAVŠI SE, ZAMOLI JE: »POKAŽITE MI VAŠE KVALIFIKACIJE«. ŠTA AKO NEKO NAIĐE?  UPITA ZACRVENELOG LICA.

 

  • MLADI DOKTOR I SEKSI PACIJENTKINJA

JAVILA SE SEKSI STUDENTKINJA NA RUTINSKI  PREGLED KOD DOKTORA, A DOKTOR JE UPITA: »ŠTA VI MLADE MISLITE, I DA LI BI VAŠE TELO POSUDILI ZA MEDICINSKI NAPREDAK«? PRELEPA STUDENTKINJA POGLEDA NA BLIŽNJI MEDICINSKI KREVET I UPITA DOKTORA: »ŽELITE LI TO ODMAH, DA SE SKIDNEM«?


  • U Č I T E LJ I C A

UČITELJICE JA SAM U VAS ZALJUBLJEN – REČE MARKO MLADOJ  UČITELJICI IZ PREVE KLUPE. MOLIM ? JA VAS VOLIM PONOVI MARKO. ALI MARKO JA NE MOGU BITI ZALJUBLJENA U MALU DJECU. DOBRO, DOBRO ZATO ĆEMO PAZITI, DODA MARKO.

  • Piše Milan Gajić

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *